MULTIMEDIA

 
Alte articole din Companii Data publicarii: Joi, 18 Februarie 2016

Cu Gemite - constructii de calitate superioara

Gemite.jpgUn million de euro sunt investiti de firma Gemite, in Iasi, pentru realizarea unei noi linii de productie de materiale, destinate in special, lucrarilor de reabilitare a infrastructurii si industriei. Cele doua linii tehnologice ce vor fi puse in functiune initial sunt destinate producerii si ambalarii materialelor monocomponente pulverulente si lichide si a materialelor bi-componente polimero-cementuoase, sau concentrate (de tip aditiv).
Astfel ajung mai aproape de beneficiarii Gemite - societatile de constructii- produse revolutionare, ce ridica mult calitatea lucrarilor.

"Pentru ca a crescut numarului de lucrari si de clienti din Romania, ce prefera materiale Gemite ne-am programat aceasta invetitie ce va insemna in prima faza o productie de 24 de tone/zi. Pozitia strategica la granita UE si accesul la marea Neagra, fac investitia noastra un avantaj din punct de vedere al costurilor de transport, al vanzarilor intracomunitare si al exporturilor catre Ucraina, Rusia si Orientul apropiat”, mentioneaza Alexandru Ioan Cotofan - directorul general Gemite.

A doua etapa a investitiei Gemite este o linie destinata producerii de materiale epoxidice.

Clientii Gemite vor avea si avantajul de a primi produsele paletate si foliate, insotite de declaratiile de performanta si de conformitate, in locul comandat, intr-un timp mai scurt.

In ceea ce priveste standardele de calitate, Gemite doreste sa se mentina la acelasi nivel de acum - toate produsele certificate sub standardele armonizate europene, motiv pentru care la intrarea unitatii noi in productie, se va realiza recertificarea. Important este si faptul ca noua unitatea de productie dispune de laboratorul propriu atestat RENAR, pentru testarea si controlul calitatii produselor si pentru emiterea de buletine de incercari, declaratii de performanta si certificate de conformitate.

Investitia Gemite este facuta exclusiv din fonduri proprii, fara aport de capital extern, credite sau alte surse europene, va lansa productia de materiale de reabilitare si de finisare a cladirilor comerciale si rezidentiale.

In perioada 17-19 martie 2016 compania Gemite va participa la lucrarile Conferintei Nationale de Urbanism si Arhitectura "Urban Concept” de la Predeal.

Pentru informatii suplimentare: Dan Tatavu - 0723 523121, www.gemite.roAlte articole din Companii
Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


kronemag


 

Editorial
isar_lucian.jpg
Determinanți ai bulei imobiliare din România
Un editorial de Lucian Isar, publicat pe adevarulfinanciar.ro » Citeste


Analiza
Tiganas_Serban.jpg
Ce să așteptăm de la urbanismul din România?
O analiză realizată de către Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, cu ocazia Conferinței Naționale Urban Concept 2016, de la Predeal

Dezvoltarea localităților și a teritoriului poate fi văzută ca având etape sau cicluri care corespund unor pusee economice și de guvernare și unor contexte geopolitice mai ample. E important să evaluăm la fiecare moment oportun starea și direcția pe care o are dezvoltarea, practicile și tendințele. Am convingerea că toți cei implicați în gestiunea urbană, de la autoritățile de reglementare, practicienii din zona planificării strategice, cei din administrațiile locale și cei care realizează proiecte știu că dezvoltarea urbană poate fi calificată în România mai degrabă ca în general eșuată și nesatisfăcătoare decât reușită. » Citeste
reabilitare

Compania Saptamanii
mangalagiu_iulian.jpg
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă”
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi”, afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. » Citeste


Interviu
sova_dan1.jpg
Dan Şova: "Trei mari constructori sunt interesaţi de Autostrada Transilvania"
Compania care va concesiona Autostrada Comarnic - Braşov va fi selectată în luna septembrie, iar lucrările ar trebui să demareze în luna octombrie a acestui an, a declarat Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, într-un interviu acordat Agerpres. » Citeste

Eveniment
urbanconcept_2016_1.JPG
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter