MULTIMEDIA

 
Alte articole din Companii Data publicarii: Duminica, 24 Iulie 2016

Soclu ceramic: rezistența și frumusețea se construiesc de la bază!

soclu_ceramic.jpgPlacajul ceramic klinker este o soluție perfectă care satisface aproape orice necesitate de ordin estetic pentru soclul casei. Iată 10 motive pentru a folosi placajul ceramic klinker pentru soclul casei tale:

1. Rezistent la impact - în cadrul procesului de ardere, placajul ceramic klinker dobândește o rezistență mecanică mare.
2. Întreținere naturală - se întreține foarte ușor; este suficient să se folosească doar apă, fără alte proceduri speciale.
3. Rezistent la îngheț / dezgheț - placajul ceramic klinker este un produs special creat pentru a fi folosit la exterior. Rezistă la 100 de cicluri de îngheț - dezgheț.
4. Estetic - îmbunătățește aspectul locuinței și contribuie la personalitatea pe care o dorești pentru casa ta.
5. Prietenos cu mediul - plăcile se fabrică doar din argilă și nisip spălat, prelucrate prin metode tradiționale.


6. Gamă variată de culori - ai cel puțin 47 de nuanțe din care poți alege pentru a asorta soclul casei la imaginea de ansamblu.
7. Culori rezistente - culorile nu se estompează; culorile rămân vii și frumoase. Produsul este unul durabil, nu se deteriorează.
8. Rezistent la foc - produs pe bază de argilă și prelucrat prin ardere intensă, placajul ceramic este rezistent la foc.
9. Pet friendly - se curăță cu ușurință în zonele marcate de animalele de companie.
10. Rezistent la intemperii - constituie o barieră împotriva intemperiilor și a zăpezii troienite, astfel încât apa să nu ajungă la temelia casei.Ai aproape toate motivele să optezi pentru un soclu ceramic klinker. Trebuie doar să alegi nuanța preferată!

Dacă dorești o ofertă personalizată și recomandări pentru placarea soclului casei cere oferta. Specialiștii Brikston îți vor răspunde în cel mai scurt timp!Alte articole din Companii
Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


focality


 

Editorial
isar_lucian.jpg
Determinanți ai bulei imobiliare din România
Un editorial de Lucian Isar, publicat pe adevarulfinanciar.ro » Citeste


Analiza
Tiganas_Serban.jpg
Ce să așteptăm de la urbanismul din România?
O analiză realizată de către Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, cu ocazia Conferinței Naționale Urban Concept 2016, de la Predeal

Dezvoltarea localităților și a teritoriului poate fi văzută ca având etape sau cicluri care corespund unor pusee economice și de guvernare și unor contexte geopolitice mai ample. E important să evaluăm la fiecare moment oportun starea și direcția pe care o are dezvoltarea, practicile și tendințele. Am convingerea că toți cei implicați în gestiunea urbană, de la autoritățile de reglementare, practicienii din zona planificării strategice, cei din administrațiile locale și cei care realizează proiecte știu că dezvoltarea urbană poate fi calificată în România mai degrabă ca în general eșuată și nesatisfăcătoare decât reușită. » Citeste
reabilitare

Compania Saptamanii
mangalagiu_iulian.jpg
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă”
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi”, afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. » Citeste


Interviu
sova_dan1.jpg
Dan Şova: "Trei mari constructori sunt interesaţi de Autostrada Transilvania"
Compania care va concesiona Autostrada Comarnic - Braşov va fi selectată în luna septembrie, iar lucrările ar trebui să demareze în luna octombrie a acestui an, a declarat Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, într-un interviu acordat Agerpres. » Citeste

Eveniment
urbanconcept_2016_1.JPG
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter