MULTIMEDIA

Miercuri, 14 Septembrie 2016

Brikston Roofs: Țigla Ceramică Plană - Modernă și Elegantă!

tigla_3_cabana.jpg

Calitatea argilei și ușurința montajului îi conferă caracteristicile unui produs de top! Modernă și elegantă, țigla ceramică plană este ușor de pus în operă, având un format mare și economic.

Are un aspect cald și ordonat, este prevăzută cu două perforații pentru fixare, este adaptabilă și estetică, cu suprafață perfect netedă și gamă extinsă de accesorii!

Luni, 08 August 2016

OLX lansează platforma Storia, ca parte a soluției dedicate exclusiv domeniului imobiliar

storia-ro.jpgAllegro Online Services Romania, care deține olx.ro, cea mai mare platformă de anunțuri de pe piața locală, a lansat un site dedicat exclusiv sectorului imobiliar, storia.ro, în completarea categoriei OLX Imobiliare și a soluției CRM AtlaStock, care facilitează accesul pe ambele platforme. Anunțurile din noul site conțin informații suplimentare față de cele prezentate pe OLX, astfel încât procesul de căutare să fie cât mai relevant.

Luni, 08 August 2016

Punerea în operă depinde doar de ingeniozitatea ta!

nlw_brikston_3.jpg

Creativitatea se poate manifesta liberă de acum înainte!
BRIKSTON îți oferă rafturi pentru sticle, cărămidă aparentă și placaj ceramic - soluțiile necesare pentru amenajarea cramelor și a pivnițelor.

BRIKSTON KLINKER este soluția optimă pentru amenajarea oricărei crame sau pivnițe!

Brikston

Duminica, 24 Iulie 2016

Soclu ceramic: rezistența și frumusețea se construiesc de la bază!

soclu_ceramic.jpgPlacajul ceramic klinker este o soluție perfectă care satisface aproape orice necesitate de ordin estetic pentru soclul casei. Iată 10 motive pentru a folosi placajul ceramic klinker pentru soclul casei tale:

Vineri, 15 Iulie 2016

La Brikston gasesti solutii pentru acoperis: Tigla ceramica Imerys!

logo_bks_Roofs_r.jpg

Fie ca vorbim de tigla mediteraneana, profilata, plana, solzi sau olan, calitatea argilei si usurinta montajului ii confera caracteristicile unui produs de top!

Luni, 11 Iulie 2016

Brikston: Partenerul tau pentru proiectele de case noi

briskton_iul_1.jpegAn dupa an Briskton pune accent pe inovatie. An dupa an lanseaza produse noi, completeaza si extinde gamele de produse deja existente, an dupa an se preocupa sa ofere solutii complete si performante clientilor sai. Incepand cu produsele pentru zidaria clasica, pana la fatade, amenajari interioare si mergand pana la tigla ceramica garantata 30 de ani, efortul BRIKSTON vine la pachet cu dorinta si curajul de a propune o noua estetica, aliniata celei din Occident si de a contribui la incercarile constructorilor si ale clientilor de orientare a proiectelor in directia bunului gust si a calitatii.

focality

Duminica, 27 Martie 2016

EURITEH: Respect pentru orașul tău! Respect pentru locuitori, pentru sănătate și mediul înconjurător!

euriteh1.JPGCompania EURITEH a acumulat o experiență vastă în domeniul managementului deșeurilor în decursul celor 10 ani de când activează pe piața din România ca furnizor de tehnologii și echipamente menite să contribuie la îndeplinirea obiectivelor de reciclare impuse de UE. Cartea de vizită a companiei o reprezintă proiectele implementate cu succes pe tot teritoriul României. Know-how-ul dobândit în acești ani recomandă EURITEH ca expert în domeniul managementului deșeurilor și partener de încredere furnizorilor și clienților săi.

Duminica, 20 Martie 2016

Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă”

mangalagiu_iulian.jpg2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi”, afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA.

Joi, 03 Martie 2016

Cu Gemite - constructii de calitate superioara

Gemite.jpgUn million de euro sunt investiti de firma Gemite, in Iasi, pentru realizarea unei noi linii de productie de materiale, destinate in special, lucrarilor de reabilitare a infrastructurii si industriei. Cele doua linii tehnologice ce vor fi puse in functiune initial sunt destinate producerii si ambalarii materialelor monocomponente pulverulente si lichide si a materialelor bi-componente polimero-cementuoase, sau concentrate (de tip aditiv).
Astfel ajung mai aproape de beneficiarii Gemite - societatile de constructii- produse revolutionare, ce ridica mult calitatea lucrarilor.

kronemag

Joi, 18 Februarie 2016

Cu Gemite - constructii de calitate superioara

Gemite.jpgUn million de euro sunt investiti de firma Gemite, in Iasi, pentru realizarea unei noi linii de productie de materiale, destinate in special, lucrarilor de reabilitare a infrastructurii si industriei. Cele doua linii tehnologice ce vor fi puse in functiune initial sunt destinate producerii si ambalarii materialelor monocomponente pulverulente si lichide si a materialelor bi-componente polimero-cementuoase, sau concentrate (de tip aditiv).
Astfel ajung mai aproape de beneficiarii Gemite - societatile de constructii- produse revolutionare, ce ridica mult calitatea lucrarilor.Pagina 1 / 78  >>>


 

Editorial
isar_lucian.jpg
Determinanți ai bulei imobiliare din România
Un editorial de Lucian Isar, publicat pe adevarulfinanciar.ro » Citeste


Analiza
Tiganas_Serban.jpg
Ce să așteptăm de la urbanismul din România?
O analiză realizată de către Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, cu ocazia Conferinței Naționale Urban Concept 2016, de la Predeal

Dezvoltarea localităților și a teritoriului poate fi văzută ca având etape sau cicluri care corespund unor pusee economice și de guvernare și unor contexte geopolitice mai ample. E important să evaluăm la fiecare moment oportun starea și direcția pe care o are dezvoltarea, practicile și tendințele. Am convingerea că toți cei implicați în gestiunea urbană, de la autoritățile de reglementare, practicienii din zona planificării strategice, cei din administrațiile locale și cei care realizează proiecte știu că dezvoltarea urbană poate fi calificată în România mai degrabă ca în general eșuată și nesatisfăcătoare decât reușită. » Citeste
reabilitare

Compania Saptamanii
mangalagiu_iulian.jpg
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă”
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi”, afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. » Citeste


Interviu
sova_dan1.jpg
Dan Şova: "Trei mari constructori sunt interesaţi de Autostrada Transilvania"
Compania care va concesiona Autostrada Comarnic - Braşov va fi selectată în luna septembrie, iar lucrările ar trebui să demareze în luna octombrie a acestui an, a declarat Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, într-un interviu acordat Agerpres. » Citeste

Eveniment
urbanconcept_2016_1.JPG
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter