MULTIMEDIA

Duminica, 13 Septembrie 2015

Brikston continuă seria inovațiilor și inaugurează primul magazin online de cărămidă

briskton_shop.jpgBrikston, singurul producător de cărămidă din zona Moldovei și unul dintre liderii la nivel național și-a propus să facă viața clienților săi cât mai ușoară și a deschis un magazin online. Aici pune la dispoziția consumatorilor o gamă largă de produse pentru amenajări interioare și exterioare, structurate în șase secțiuni.

Joi, 26 Iunie 2014

Producătorul elveţian de materiale de construcţii Sika a deschis o fabrică în comuna clujeană Căpuşu Mare

depozit_materiale.jpgProducătorul elveţian de materiale chimice de construcţii Sika a inaugurat o nouă fabrică, de mortare şi adezivi speciali pentru finisare şi amenajare, în localitatea Căpuşu Mare din judeţul Cluj, aceasta fiind a doua unitate de producţie deţinută de companie în România, alături de fabrica de aditivi inaugurată la Braşov în 2008.

Marti, 15 Aprilie 2014

Noua gama Renault Mégane a fost lansata oficial in Romania

megane_2014_1.jpgFamilia Mégane adopta noua identitate de marca Renault, inaugurata de modelele Clio 4 si Captur, prin elemente de design specifice. Partea frontala integreaza in mod natural si armonios sigla Renault supradimensionata, amplasata pe o suprafata glossy black, ce ofera modelelor un plus de dinamism si expresivitate.

Brikston

Marti, 08 Aprilie 2014

Noua gamă Megane: un design exterior inspirat, un interior sub semnul noilor tehnologii

renault_megane_2014_1.jpgFamilia de modele Mégane se integrează coerent în gama Renault, atât din punct de vedere al designului, cât şi al echipamentelor disponibile.

Asemenea celorlalte modele ale mărcii, gama Mégane adoptă noua identitate de design a Renault. Astfel, versiunile berlină, coupé şi break beneficiază de bare de protecţie noi, de o grilă nouă și de o capotă redesenată, care integrează în mod natural sigla Renault supradimensionată, pe un fond negru strălucitor.

Duminica, 30 Martie 2014

Arie David, membru la Bursa de Diamante din Tel-Aviv, povestește despre potenţialul diamantelor ca active investiţionale

arie_david1.jpg"Dincolo de splendoarea acestor pietre, diamantele au fost abordate paralel consumului şi din perspectiva investiţiilor, direcţie confirmată şi de înfiinţarea unor instituţii de tranzacţionare, cum ar fi recent fondata Bursă de Schimb din Singapore.
Complexitatea factorilor ce susţin evaluarea pietrelor nu permit un preţ generic stabilit, dar cu toate acestea, sunt utilizate facultativ, strict cu rol orientativ, rapoartele emise de anumite instituţii proeminente ale pieţei. O altă mărturie a evoluţiei ascendente a preţurilor este dată de plafoanele atinse în tranzacţii în cadrul celor mai prestigioase case de licitaţii, precum Christie’s şi Sotheby’s.

Sambata, 01 Martie 2014

A. David Gallery propune o nouă abordare privind investiția în diamante

arie_david.jpgÎn România, Arie David, proprietarul A. David Gallery și A. David Diamonds&Gold, este singurul membru al Bursei de Diamante din Israel, având o experienţă de peste 30 de ani în această industrie.
Privilegiul de a fi parte din acest cerc exclusivist, unde 25.000 de oameni de afaceri tranzacționează diamante, din care doar 2.600 ajung să fie membri, se obtine extrem de greu de-a lungul unor ani întregi de intergritate în muncă și sub un continuu control al calității. Alături de cea din Antwerpen - Belgia, Bursa de Diamante din Israelcontrolează aproape integral comerţul mondial cu aceste produse.
Arie David a revenit în țara în care s-a născut ca importator direct de diamante și bijuterii cu diamante certificate gemologic. Omul de afaceri oferă o gamă variată la cel mai bun raport calitate-preț, adresându-se bijutierilor din România, dar și persoanelor fizice care vor să facă investiții în diamante.

focality

Miercuri, 26 Februarie 2014

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA își consolidează prezența în mediul digital prin lansarea a trei instrumente utile pentru pacienți

Chreih_Fady4.JPGAplicația medicală pentru mobil, portalul "Contul meu” și funcționalitatea "Click to chat” vor constitui Clinica virtuală REGINA MARIA, deschisă 24/7, prin care toți pacienții Rețelei vor avea la dispoziție, oriunde și oricând, întregul istoric medical și informații medicale premium

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA anunță lansarea a trei instrumente digitale, create pentru a facilita accesul pacienților la informații și servicii, chiar și atunci când aceștia sunt în mişcare. Aplicația pentru mobil "Regina Maria” este dedicată atât pacienților Rețelei, cărora le oferă acces complex la propriul dosar medical, cât şi tuturor celor interesaţi să acceseze cu ușurință diverse informaţii utile pentru sănătatea lor.

Luni, 06 Ianuarie 2014

SC DAS SRL implementează proiectul "Construire platformă de cercetare pentru integrarea resurselor regenerabile in instalaţii autonome"

das_antet_mare.jpgSC DAS SRL, în calitate de Beneficiar, cu sediul în Iaşi, Str. Aurel Vlaicu, nr. 87, judeţul Iaşi, cod 700382, având număr de înregistrare la Registrul Comerţului J22/589/1991, Cod de înregistrare fiscală RO1986070, derulează, începând cu data 10.12.2013 proiectul "Construire platformă de cercetare pentru integrarea resurselor regenerabile in instalaţii autonome", co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) în calitate de Organism Intermediar (OI), în numele şi pentru Ministerul Economiei (ME) în calitate de Autoritate de Management (AM) pentru Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice"(POS CCE-A2).

Luni, 02 Decembrie 2013

Renault Captur, un crossover practic pentru fiecare zi

renault_captur_noua.JPGRenault are traditie in proiectarea de masini practice, adaptate pentru viata cotidiana, bazandu-se pe inovatii accesibile tuturor. Renault Captur, un crossover veritabil, ce poate fi codus zi de zi, reprezenta inca o dovada a acestui fapt. Compact la exterior, cu spatiu vast si modular in interior, Captur revolutioneaza segmentul din care face parte.
Renault Captur este un crossover urban, cu o silueta fluida si echilibrata. Compact, dotat cu roti mari (16 sau 17 inch) si garda la sol ridicata (200 mm), modelul afiseaza cu naturalete inclinatii sportive si pasiunea pentru aventura. Parbrizul inclinat si alungit confera siluetei sale un aer dinamic. Pozitia lampilor spate orizontale asigura hayonului o deschidere ampla si usor accesibila.

kronemag

Duminica, 24 Noiembrie 2013

Noul Renault Clio. Restart your heart.

renault_clio_2013.jpgCapitalizand atuurile intrinseci ale lui Clio - o masina extrem de versatila in viata de zi cu zi - Renault a lansat noua generatie, Clio 4, ce aduce in prim plan puterea de seductie si pasiunea.
Promisiunea de inovatie continua exprimata de semnatura de brand Renault, "Drive the change", este reflectata foarte puternic de noul Clio. Astfel, Renault Clio 4 deschide un nou capitol in materie de design, marcat de influenta lui Laurens van den Acker. Inspirat de prototipul DeZir, designul noului Clio se remarca prin forma fluida si liniile curbe, care emana caldura si senzualitate.<<<  Pagina 2 / 78  >>>


 

Editorial
isar_lucian.jpg
Determinanți ai bulei imobiliare din România
Un editorial de Lucian Isar, publicat pe adevarulfinanciar.ro » Citeste


Analiza
Tiganas_Serban.jpg
Ce să așteptăm de la urbanismul din România?
O analiză realizată de către Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, cu ocazia Conferinței Naționale Urban Concept 2016, de la Predeal

Dezvoltarea localităților și a teritoriului poate fi văzută ca având etape sau cicluri care corespund unor pusee economice și de guvernare și unor contexte geopolitice mai ample. E important să evaluăm la fiecare moment oportun starea și direcția pe care o are dezvoltarea, practicile și tendințele. Am convingerea că toți cei implicați în gestiunea urbană, de la autoritățile de reglementare, practicienii din zona planificării strategice, cei din administrațiile locale și cei care realizează proiecte știu că dezvoltarea urbană poate fi calificată în România mai degrabă ca în general eșuată și nesatisfăcătoare decât reușită. » Citeste
reabilitare

Compania Saptamanii
mangalagiu_iulian.jpg
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă”
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi”, afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. » Citeste


Interviu
sova_dan1.jpg
Dan Şova: "Trei mari constructori sunt interesaţi de Autostrada Transilvania"
Compania care va concesiona Autostrada Comarnic - Braşov va fi selectată în luna septembrie, iar lucrările ar trebui să demareze în luna octombrie a acestui an, a declarat Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, într-un interviu acordat Agerpres. » Citeste

Eveniment
urbanconcept_2016_1.JPG
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter