MULTIMEDIA

Miercuri, 25 Mai 2016

Comunitatea de business Global Manager Bacău s-a întâlnit în cadrul primului cocktail anual

Golbal_Manager_bacau_2016.jpg90 de antreprenori şi top executivi băcăuani, nemţeni şi vrânceni din diverse industrii şi domenii de activitate s-au întâlnit pe 24 mai la Hotel Dumbrava din Bacău, în cadrul primei ediţii locale a Global Manager Business Cocktail.
Participanţii au avut ocazia să se cunoască mai bine, să socializeze şi să facă schimb de informaţii, în timp ce partenerul auto al evenimentului, Automobile Bavaria, a expus câteva dintre cele mai apreciate modele BMW disponibile în acest moment pe piaţa locală.

Marti, 24 Mai 2016

Expoziţie de fotografie despre influenţe italiene în arhitectura bucureşteană

Ambasada Italiei la Bucureşti organizează în perioada 2 iunie - 15 august expoziţia de fotografie "Ciao Bucarest. Influenţe urbane italiene în Bucureşti", ca parte a unui proiect care cuprinde şi un website cu cele mai reprezentative astfel de construcţii din capitala României. În conferinţa de presă de lansare a proiectului, ambasadorul Diego Brasioli a vorbit în termeni laudativi despre Bucureşti şi despre numărul mare de construcţii cu influenţe italiene din oraş.

Luni, 16 Mai 2016

Comunitatea de business Global Manager s-a reunit la Braşov

gmbc_bv_1.jpg150 de antreprenori şi top executivi din diverse industrii şi domenii de activitate s-au întâlnit pe 12 mai la Hotel Belvedere din Braşov, în cadrul celei de-a doua ediţii locale a Global Manager Business Cocktail. Participanţii au avut ocazia să se cunoască mai bine, să socializeze şi să facă schimb de informaţii, în timp ce partenerul auto al evenimentului, Ford, a expus cele mai noi modele, impresionând prin varietatea acestora şi tehnologia de ultimă generaţie disponibilă pentru toată gama.

Brikston

Miercuri, 11 Mai 2016

Comunitatea de business Global Manager Galaţi - Brăila s-a întâlnit în cadrul primului cocktail anual

globalmanager_galati_1.JPGPeste 100 de antreprenori şi top executivi gălăţeni şi brăileni din diverse industrii şi domenii de activitate s-au întâlnit pe 10 mai la Hotel Viva Club Galaţi, în cadrul primei ediţii locale a Global Manager Business Cocktail. Participanţii au avut ocazia să se cunoască mai bine, să socializeze şi să facă schimb de informaţii, iar la final trei dintre ei au avut satisfacţia de a câştiga premiile puse în joc la tombola organizată de unul dintre partenerii evenimentului, Estima Motors - dealer Toyota Brăila: trei weekend-uri la munte cu noile modele Toyota şi Lexus Hybrid.

Joi, 05 Mai 2016

Sculptură monumentală în mișcare: de la Liverpool la Baia Mare

Moving-Monuments.jpgNasui collection & gallery, organizație independentă care promovează artiști români contemporani, continuă programul său "Moving Monuments” lansat în 2014. Sculptura monumentală a artistului Bogdan Rața pleacă din St. George’s Hall Liverpool, sit de patrimoniu UNESCO, și ajunge în Piața Cetății Baia Mare, monument istoric.

În cadrul programului "Moving Monuments” al Nasui collection & gallery, care are ca scop producția, prezentarea și itinerarea de lucrări de artă de mari dimensiuni în spații contemporane prestigioase și curajoase, sculptura monumentală a artistului Bogdan Rața se "mută” dintr-un monument istoric - St. George’s Hall Liverpool, într-un altul - Piața Cetății Baia Mare. Proiectul susține candidatura orașului Baia Mare la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

Luni, 28 Martie 2016

Peste 100 de participanți la prima întâlnire ”Smart Cities. Smart Communities” organizată la Iași

smart_iasi_mare.jpg

Am dat startul înscrierilor pentru edițiile Smart Cities. Smart Communities din Constanța și Timișoara.
Programul ”Smart Cities. Smart Communities” 2016 a continuat la Iași, cu cea de-a doua întâlnire din program, organizată vineri 18 martie 2016. Peste 100 de reprezentanți din mediul universitar, sănătate, utilități și servicii publice, alături de reprezentanți ai administrației locale s-au întâlnit pentru a identifica soluțiile prin care pot lucra împreună pentru a transforma orașul Iași într-un ”Smart City” și cum pot modela comunitatea locală pentru a deveni cu adevărat ”Smart”.

focality

Marti, 22 Martie 2016

Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu

urbanconcept_2016_1.JPGOameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România.

Marti, 22 Martie 2016

Expoziţia "Arhitectura socialistă în Bucureşti" este deschisă la PostModernism Museum, până pe 1 mai

Socialist_architecture.jpgExpoziţia "Arhitectura socialistă în Bucureşti", ce cuprinde schiţe ale unor clădiri definitorii pentru perioada comunistă din Capitală, va fi deschisă la PostModernism Museum din Bucureşti, până pe 1 mai, informează un comunicat al organizatorilor. Cercetarea aprofundată a expoziţiei se bazează pe expunerea simultană de documente originale, desene, fotografii, planuri din arhiva Horia Maicu, acum parte din colecţia privată Daniel Balint.

Marti, 22 Martie 2016

Conferinţa "REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM" va avea loc pe 30 martie, în Bucureşti

real_estate_construction.jpgPe 30 martie 2016, la Hotel Radisson Blu din București, are loc cea de-a doua ediţie a evenimentului "REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM". În cadrul conferinţei, cei mai buni specialiști în domeniu vor analiza piața de real estate, perspectivele pentru anul 2016, noile tendințe în dezvoltarea imobiliară, piața de office și retail, evoluția prețurilor și opțiunile de finanțare pentru proiectele imobiliare.

kronemag

Luni, 14 Martie 2016

Peste 80 de firme participă la ediţia a XXII-a târgului internaţional Confort Construct & Instal de la Arad

Confort_Construct.jpgPeste 80 de firme de profil din ţară şi din străinătate vor participa în perioada 17 - 20 martie la a XXII-a ediţie a târgului internaţional "Confort Construct & Instal", informează Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Arad.
"La această a XXII-a ediţie a târgului de tehnologii, materiale de construcţii, decoraţiuni interioare şi instalaţii şi-au anunţat participarea, în ciuda crizei economice care a afectează în ultima vreme sectorul construcţiilor, peste 80 de firme din România şi Ungaria, expozanţii având la dispoziţie o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi suprafaţă în interior şi exterior", a declarat Gheorghe Seculici.<<<  Pagina 2 / 41  >>>


 

Editorial
isar_lucian.jpg
Determinanți ai bulei imobiliare din România
Un editorial de Lucian Isar, publicat pe adevarulfinanciar.ro » Citeste


Analiza
Tiganas_Serban.jpg
Ce să așteptăm de la urbanismul din România?
O analiză realizată de către Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, cu ocazia Conferinței Naționale Urban Concept 2016, de la Predeal

Dezvoltarea localităților și a teritoriului poate fi văzută ca având etape sau cicluri care corespund unor pusee economice și de guvernare și unor contexte geopolitice mai ample. E important să evaluăm la fiecare moment oportun starea și direcția pe care o are dezvoltarea, practicile și tendințele. Am convingerea că toți cei implicați în gestiunea urbană, de la autoritățile de reglementare, practicienii din zona planificării strategice, cei din administrațiile locale și cei care realizează proiecte știu că dezvoltarea urbană poate fi calificată în România mai degrabă ca în general eșuată și nesatisfăcătoare decât reușită. » Citeste
reabilitare

Compania Saptamanii
mangalagiu_iulian.jpg
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă”
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi”, afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. » Citeste


Interviu
sova_dan1.jpg
Dan Şova: "Trei mari constructori sunt interesaţi de Autostrada Transilvania"
Compania care va concesiona Autostrada Comarnic - Braşov va fi selectată în luna septembrie, iar lucrările ar trebui să demareze în luna octombrie a acestui an, a declarat Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, într-un interviu acordat Agerpres. » Citeste

Eveniment
urbanconcept_2016_1.JPG
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter