MULTIMEDIA

Joi, 26 Martie 2009

Epson prezinta noua imprimanta color pentru etichete Epson TM-C3400

Epson, lider la nivel mondial in realizarea de produse inovatoare in domeniul imaginii ÔÇ" imprimante, proiectoare si LCD-uri, lanseaza noua imprimanta color pentru etichete Epson TM-3400.
Fie ca este vorba de avertizarile inscriptionate pe diverse pachete, de codurile de culoare ale componentelor sau de indicatiile colorate de pe retetele pacientilor ÔÇ" prin culoare sunt comunicate informatii importante, facilitand optimizarea proceselor de lucru si evitarea confuziilor. imprimanta TM-C3400 este conceputa pentru listarea color a etichetelor pe o diversitate mare de materiale, formate si suprafete, pastrand costurile la un nivel scazut.

Joi, 26 Martie 2009

Magister Software lanseaza SmartCash Fidelity

Magister Software, producatorul autohton de software pentru retail, lanseaza pe piata un nou produs integrat in platforma SmartCash Retail Management System.
Aplicatia SmartCash Fidelity, construita pe o interfata web, ofera utilizatorilor managementul bazei de date despre clienti si scheme complexe de fidelizare. Solutia se preteaza retelelor de magazine care au deja implementat sistemul SmartCash RMS si sunt dotate cu terminale POS.

Joi, 19 Martie 2009

Cel mai mic proiector BenQ permite prezentari direct de pe stick-ul USB

BenQ lanseaza primul mini-proiector bazat pe tehnologia LED, BenQ Joybee GP1.
Forma si dimensiunile sale utra-compacte ÔÇ" 640 grame, mobilitatea, flexibilitatea si libertatea de miscare pe care o ofera utilizatorilor, recomanda proiectorul Joybee drept alegerea ideala pentru persoanele care se afla in permanenta miscare.

Brikston

Joi, 19 Martie 2009

ESET lanseaza o noua generatie de solutii software de securitate

ESET, lider in protectia proactiva oferita PC-urilor, serverelor si altor sisteme informatice, a anuntat lansarea in Romania a versiunii 4 a solutiilor anti-malware multiplu premiate ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security, versiuni destinate atat consumatorilor finali, cat si mediului business.
Aceste versiuni construiesc pe fundamentul ESET ThreatSense, tehnologia proactiva pentru detectia virusilor si continutului malware, adaugand 20 de noi functionalitati care imbunatatesc detectia continutului malware si ofera un nivel avansat de diagnostic si remediere, sporind totodata managementul solutiei.

Joi, 19 Martie 2009

Wizrom lanseaza o noua versiune a solutiei WizSalary

La finalul lunii martie Wizrom Software lanseaza pe piata din Romania noua versiune a solutiei de salarizare, resurse umane si management de personal WizSalary.
Principalele beneficii aduse companiilor de aceasta noua versiune sunt costuri mai reduse de intretinere si posibilitatea crearii de catre orice utilizator a propriilor tipuri de analize, datorita noului generator de rapoarte.
Solutia WizSalary, unul dintre cele mai cunoscute produse din portofoliul Wizrom, este o aplicatie integrata de administrare a personalului, salarizare si resurse umane. La momentul de fata, peste 1.100 de companii, din domenii precum servicii (50%), productie (15%), transporturi, comert etc., utilizeaza solutia WizSalary pentru gestiunea fortei de munca. De asemenea, 10% dintre acestea activeaza in domeniul outsourcing-ului, oferind servicii de externalizare a salariilor.

Vineri, 13 Martie 2009

TEHNOPOL.RO: "NetCity, proiectul sortit falimentului"

Net City (Reteaua metropolitana de fibra optica a municipiului Bucuresti) ramane in continuare un proiect cu viitor din ce in ce mai nesigur. Primaria ridica din umeri in timp ce UTI, firma responsabila pentru efectuara lucrarilor asteapta finantare de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare in valoare de 100 milioane de euro.
Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale(MCSI) a demarat o pseudo-ancheta pentru a solutiona neclaritatile intregii afaceri. Discutiile purtate de MCSI cu operatorii de telecomunicatii prin cablu nu au avut succes, acestia fiind pro si contra proiectului, in functie de calculele privind suma destinata infrastructurii, niciodata aceeasi.

focality

Miercuri, 11 Martie 2009

CG&GC IT S.A. a implementat un sistem de management performant pentru cresterea competitivitatii produselor si serviciilor

Firma CG&GC IT S.A. a finalizat in martie 2009 proiectul "Cresterea competitivitatii produselor si serviciilor oferite in piata de CG&GC - prin implementarea unui sistem de management performant", prin care s-au obtinut certificarea sistemului de management de mediu implementat conform cerintelor standardului ISO 14001: 2005 si certificarea ORNISS pentru securitate industriala si acces la informatii clasificate.
Proiectul s-a derulat pe o perioada de 12 luni si a fost finantat din fonduri europene nerambursabile de preaderare, linia de buget Phare/ RO/2005/17-553.04.01, schema de finantare "Asistenta IMM pentru achizitionarea de servicii de consultanta in afaceri".

Marti, 10 Martie 2009

BenQ prezinta noul proiector MP727cu tehnologie DLP

benq_mp727.jpgBenQ lanseaza cel mai nou proiector multimedia cu tehnologie DLP si rezolutie XGA, din categoria produselor cu luminozitate ridicata, destinat mediilor educational, institutional sau de business.
Luminozitatea ridicata, de 4300 ANSI lumeni, alaturi de tehnologiile avansate, fac din BenQ MP727 un proiector potrivit pentru prezentari in diferite medii, de la interioarele de dimensiuni medii (precum salile de conferinta), pana la amfiteatre spatioase, indiferent de conditiile de iluminare existente.

Joi, 05 Martie 2009

Rocast vizeaza pozitia de leader in distributia de bricolaj si echipamente pentru constructii prin implementarea SeniorERP

ROCAST, companie specializata in importul, ambalarea si distributia de produse de bricolaj si echipamente industriale si de constructii, implementeaza SeniorERP pentru consolidarea si crestera organica a unui business cu un rulaj de 15 milioane de euro anual.
SeniorERP va gestiona in cadrul implementarii un portofoliu de 7300 de clienti si 32000 de produse, avand ca principal obiectiv cresterea eficientei si calitatii procesului de distributie la nivel national.

kronemag

Miercuri, 04 Martie 2009

Xerox lanseaza produsele software Equitrac si ScanFlowStore

Equitrac este o solutie pentru urmarirea circuitului documentelor din companii, controlul costurilor de imprimare, maximizarea eficientei echipamentelor si asigurarea securitatii datelor din documente.
Acesta este disponibil in doua versiuni: Equitrac Office 4, special conceput pentru companii si Equitrac Express 4 destinat mediului educational, bibliotecilor si universitatilor.<<<  Pagina 2 / 3  >>>


 

Editorial
isar_lucian.jpg
Determinan╚Ťi ai bulei imobiliare din Rom├ónia
Un editorial de Lucian Isar, publicat pe adevarulfinanciar.ro » Citeste


Analiza
Tiganas_Serban.jpg
Ce să așteptăm de la urbanismul din România?
O analiz─â realizat─â de c─âtre ╚śerban ╚Üig─âna╚Ö, Pre╚Öedintele Ordinului Arhitec╚Ťilor din Rom├ónia, cu ocazia Conferin╚Ťei Na╚Ťionale Urban Concept 2016, de la Predeal

Dezvoltarea localit─â╚Ťilor ╚Öi a teritoriului poate fi v─âzut─â ca av├ónd etape sau cicluri care corespund unor pusee economice ╚Öi de guvernare ╚Öi unor contexte geopolitice mai ample. E important s─â evalu─âm la fiecare moment oportun starea ╚Öi direc╚Ťia pe care o are dezvoltarea, practicile ╚Öi tendin╚Ťele. Am convingerea c─â to╚Ťi cei implica╚Ťi ├«n gestiunea urban─â, de la autorit─â╚Ťile de reglementare, practicienii din zona planific─ârii strategice, cei din administra╚Ťiile locale ╚Öi cei care realizeaz─â proiecte ╚Ötiu c─â dezvoltarea urban─â poate fi calificat─â ├«n Rom├ónia mai degrab─â ca ├«n general e╚Öuat─â ╚Öi nesatisf─âc─âtoare dec├ót reu╚Öit─â. » Citeste
reabilitare

Compania Saptamanii
mangalagiu_iulian.jpg
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca ┼či ├«n 2016 s─â p─âstr─âm ritmul anilor preceden┼úi, ├«n care am lansat ├«n medie cinci produse noi pe pia┼ú─âÔÇŁ
2016 se anun┼ú─â un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, at├ót prin completarea paletelor de nuan╚Ťe ╚Öi texturi, dar ╚Öi prin realizarea unor produse noi, care s─â ofere calitate superioar─â la pre╚Ťuri extrem de competitive. "Ceea ce ne intereseaz─â pe noi, la BRIKSTON, ├«n primul r├ónd este calitatea crescut─â. Investim permanent ├«n tehnologie ╚Öi punem accent crescut pe inova╚Ťie. ├Äntotdeauna ├«ncerc─âm s─â fim ├«n pozi╚Ťia consumatorului atunci c├ónd acesta ├«╚Öi propune s─â fac─â o achizi╚Ťie de materiale de construc╚Ťii. Este o alegere pe care nu po╚Ťi s─â nu o respec╚Ťi ╚Öi s─â o onoreziÔÇŁ, afirm─â Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. » Citeste


Interviu
sova_dan1.jpg
Dan ┼×ova: "Trei mari constructori sunt interesa┼úi de Autostrada Transilvania"
Compania care va concesiona Autostrada Comarnic - Bra┼čov va fi selectat─â ├«n luna septembrie, iar lucr─ârile ar trebui s─â demareze ├«n luna octombrie a acestui an, a declarat Dan ┼×ova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructur─â de Interes Na┼úional ┼či Investi┼úii Str─âine, ├«ntr-un interviu acordat Agerpres. » Citeste

Eveniment
urbanconcept_2016_1.JPG
Conferin┼úa Na┼úional─â Urban Concept a reunit la Predeal peste o sut─â de arhitec╚Ťi ╚Öi speciali╚Öti din domeniu
Oameni ┼či Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat ├«n perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a edi┼úie a Conferin┼úei Na┼úionale Urban Concept- dezvoltare urban─â modern─â ├«n Rom├ónia. » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter