MULTIMEDIA

Luni, 21 Noiembrie 2011

Banca Metalica Stella

Stella_Metal.jpg

Producator: RUD-ERLAU
Design: Frank Person

Banca Stella are sezut si spatar din fire de otel sudate individual in model patentat ERLAU, iar partile laterale sunt taiate in laser. Picioarele si cotierele sunt realizate din forme de otel taiate in laser. Toate partile metalice sunt zincate termic si vopsite in camp electrostatic cu vopsea pulbere biologica tip RILSAN, care se obtine din uleiul plantei de ricin.

Luni, 21 Noiembrie 2011

Banca Modulara Olympia Nova

Olimpia_ Nova.jpg

Producator: RUD-ERLAU
Design: Ecke Design Berlin

Olympia Nova are sezut si spatar din fire de otel sudate individual in model patentat ERLAU, iar partile laterale sunt taiate in laser. Toate partile metalice sunt zincate termic si vopsite in camp electrostatic cu vopsea pulbere biologica tip RILSAN, care se obtine din uleiul plantei de ricin.

Luni, 21 Noiembrie 2011

Sistem modular de sezut Exposit

Exposit.jpg

Producator: RUD-ERLAU
Design: Frank Person | Jan Hansen

Exposit are sezutul si spatarul din fire de otel sudate individual dupa forma corpului. Suprafetele sunt sudate automat de catre roboti industriali. Partile laterale sunt realizate din forme de otel taiate in laser. Suportul scaunelor este din teava patrata. Toate partile metalice cunt zincate termic si vopsite in camp electrostatic cu vopsea pulbere biologica tip RILSAN, care se obtine din uleiul plantei de ricin.

Brikston

Luni, 21 Noiembrie 2011

Aparat Fitness Twistgym

Twistgym.jpg

Grupe de muschi stimulate: Spate si Solduri
Beneficiile aparatului de fitness Twistgym: Antreneaza musculatura soldurilor si musculatura inferioara a spatelui, precum si musculatura abdominala. Stimuleaza mobilitatea coloanei vertebrale.

Particularitati: Aparatul de fitness Twistgym este certificat de organismul de certificare german TUV SUD, pentru siguranta.

Luni, 21 Noiembrie 2011

Aparat Fitness Trackgym

Trackgym.jpg

Grupe de muschi stimulate: Brate si Picioare
Beneficii aparatului de fitness Trackgym: antreneaza soldurile si muschii picioarelor, imbunatateste flexibilitatea, rezistenta, coordonarea si echilibrul!

Particularitati: Aparatul de fitness Trackgym este certificat de organismul de certificare german TUV SUD, pentru siguranta. 

Editorial
isar_lucian.jpg
Determinanți ai bulei imobiliare din România
Un editorial de Lucian Isar, publicat pe adevarulfinanciar.ro » Citeste


Analiza
Tiganas_Serban.jpg
Ce să așteptăm de la urbanismul din România?
O analiză realizată de către Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, cu ocazia Conferinței Naționale Urban Concept 2016, de la Predeal

Dezvoltarea localităților și a teritoriului poate fi văzută ca având etape sau cicluri care corespund unor pusee economice și de guvernare și unor contexte geopolitice mai ample. E important să evaluăm la fiecare moment oportun starea și direcția pe care o are dezvoltarea, practicile și tendințele. Am convingerea că toți cei implicați în gestiunea urbană, de la autoritățile de reglementare, practicienii din zona planificării strategice, cei din administrațiile locale și cei care realizează proiecte știu că dezvoltarea urbană poate fi calificată în România mai degrabă ca în general eșuată și nesatisfăcătoare decât reușită. » Citeste
reabilitare

Compania Saptamanii
mangalagiu_iulian.jpg
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă”
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi”, afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. » Citeste


Interviu
sova_dan1.jpg
Dan Şova: "Trei mari constructori sunt interesaţi de Autostrada Transilvania"
Compania care va concesiona Autostrada Comarnic - Braşov va fi selectată în luna septembrie, iar lucrările ar trebui să demareze în luna octombrie a acestui an, a declarat Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, într-un interviu acordat Agerpres. » Citeste

Eveniment
urbanconcept_2016_1.JPG
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter