MULTIMEDIA

Marti, 20 Decembrie 2016

Vine Crăciunul şi nu i-ai luat cadou? Surprinde-l cu rafturile pentru sticle Brikston!

raft_sticle.jpgOrice pasionat de vinuri are o colecţie de sticle, păstrate pentru momentele cu adevărat speciale. An de an, în crama sa se adună o selecţie cu cele mai rafinate licori, pe care le depozitează cu grijă.

Surprinde-i pasiunea cu un cadou pe gustul său, oferindu-i în dar rafturile pentru sticle Brikston! Un cadou practic, dar plin de eleganţă, care denotă grijă şi atenţie pentru hobby-urile şi interesele sale.

Suportul pentru sticle de vin de la Brikston este ideal şi pentru a face o surpriză părinţilor, deţinătorilor de crame şi pivniţe sau iubitorilor de tradiţie. Uşor de asortat cu lemnul, cărămida aparentă şi un pahar de vin bun, suportul de vinuri Brikston va fi apreciat de cei care îl vor primi în dar.

Luni, 12 Decembrie 2016

Pavajul ceramic: când natura se întoarce în natură

brikston_pavaj1.jpgPavajul ceramic este o soluţie de factură clasică, potrivită pentru iubitorii de natură şi frumos. Rezistenţă, culori intense şi uşurinţă de punere în operă - acestea sunt caracteristicile pavajului ceramic Brikston klinker.
Ideal pentru crearea de căi de acces cu personalitate, pavajul ceramic comercializat de Brikston este rezistent la intemperii şi coroziune.

Marti, 29 Noiembrie 2016

Noul tău proiect: amenajarea biroului cu cărămidă aparentă
Petrecem, în medie, 35 de ani din viaţă muncind. De ce să nu fie timp de calitate? Pe lângă alegerea potrivită a jobului, mediul în care lucrăm constituie un factor important pentru bunăstarea fiecărui angajat.
Oferă-le angajaţilor tăi un motiv în plus de satisfacţie, apelând la soluţii rafinate de amenajare a birourilor! Cu cărămida aparentă de la Brikston poţi crea spaţii inedite, în care echipa ta să-şi desfăşoare activitatea cu drag.

Brikston

Luni, 21 Noiembrie 2016

Gătește-ți bucătăria cu stil cu placajul ceramic klinker
În pofida gusturilor distincte, atunci când ne amenajăm bucătăria, cu toții ne dorim același lucru: să aibă suficient spațiu de mișcare și un design atrăgător. Bucătăria open space se află în topul preferințelor celor care își doresc mai mult spațiu. Pentru un plus de bun gust, optează pentru amenajarea cu placaj ceramic klinker.

Vineri, 11 Noiembrie 2016

Surprinde prin detalii rafinate! Glaful ceramic klinker!

brikston_glaf1.jpgPrivită prin fereastra casei tale, lumea e mai frumoasă! Oferă-i strălucirea pe care o merită folosind glaful ceramic!

Atunci când îţi amenajezi pervazul cu un glaf klinker, îţi protejezi pereţii de intemperii şi umiditate. Optând pentru glaful de la Brikston, ai siguranţa calităţii şi a unui aspect preţios. Este foarte uşor de întreţinut, nefiind nevoie de proceduri sau soluţii speciale. Totodată, îşi păstrează intensitatea culorii în timp.

Joi, 03 Noiembrie 2016

Dă căldura la maxim cu sistemele de coşuri de fum oferite de Brikston!
Vremea rece este un motiv de bucurie cu sistemele profesionale de coşuri de fum Leier LSK şi Smart!

Concepute pentru casele familiale, coşurile de fum comercializate de Brikston au cea mai largă gamă de tipodimensiuni, fiind optime atât pentru spaţiile mici, cât şi pentru locuinţele încăpătoare. În plus, sunt recomandate atât pentru focare deschise, sobe de teracotă, șeminee, sobe, cât şi pentru cazane de diferite puteri!

focality

Duminica, 23 Octombrie 2016

Şemineul se îmbracă în placaj ceramic cât ai zice klinker!

brikston_semineu1.jpgÎmbracă-ţi şemineul în placaj klinker şi bucură-te iarna aceasta de o atmosferă de poveste în confortul propriei case! Pentru că nimic nu se compară cu o iarnă friguroasă, în care stai la lumina focului, lângă un şemineu cu aspect vintage.

Placajul ceramic klinker vine într-o paletă bogată de modele şi culori, pe care le poţi utiliza pentru amenajarea şemineului tău. Totodată, datorită proprietăţilor termoizolante ale placajului, această soluţie te va ajuta să păstrezi căldura pentru mai mult timp în căminul tău. În acest mod vei economisi energie şi vei asigura confortul familiei tale pe timpul iernii.

Luni, 10 Octombrie 2016

Redescoperă plăcerea de a sta acasă!

brikston_placaj1.jpgTransformă-ţi sufrageria cu placajul klinker în spaţiul preferat de relaxare şi evadează de fiecare dată când simţi nevoia de o ieşire din cotidian. Posibilităţi sunt nemumărate!

Personalizează-ţi un perete, amenajează-ţi un spaţiu în care să-ţi exerciţi pasiunile sau, pur şi simplu, dă frâu liber imaginaţiei şi transformă-ţi livingul într-un mod inedit, folosind combinaţii de modele şi culori de placaj ceramic klinker.

Luni, 10 Octombrie 2016

Piața construcțiilor se îndreaptă spre criză, dacă băncile continuă să limiteze accesul la credite

bloc_nou_constructie.jpgPiața construcțiilor din România se îndreaptă cu pași repezi către o criză similară cu cea din 2011-2013, dacă băncile vor continua să limiteze accesul românilor la credite, avertizează analiștii de la KeysFin, într-un studiu privind situația de pe piața de profil din România.
"Efectele vor fi resimțite la nivel general, în economie, pentru că sectorul construcțiilor angrenează un număr semnificativ de afaceri conexe. 3.146 de societăți care activează în domeniul construcțiilor au fost declarate inactive în primele șase luni ale anului 2016, cu 996 mai multe decât în perioada similară a anului precedent", arată datele KeyFin.

kronemag

Marti, 20 Septembrie 2016

Primăria Capitalei vrea să înfiinţeze o firmă care să construiască locuinţe

santier_2013.jpgConsilierii generali ai Capitalei urmează să analizeze, miercuri, un proiect de hotărâre în baza căruia îşi dau acordul de principiu pentru înfiinţarea unei societăţi comerciale care să se ocupe de construirea de locuinţe destinate categoriilor defavorizate, urmând ca o parte dintre apartamente să poată fi valorificate prin închiriere şi vânzare.
"Se dă acordul de principiu privind înfiinţarea unei societăţi comerciale, având ca obiect principal de activitate construirea de locuinţe în vederea vânzării şi închirierii, apartamente cu destinaţia de locuinţe sociale, de necesitate, locuinţe pentru tineri căsătoriţi - cu vârsta fiecăruia de până la 35 de ani, sau alte categorii de persoane stabilite de Consiliul General", prevede proiectul de hotărâre.Pagina 1 / 163  >>>


 

Editorial
isar_lucian.jpg
Determinanți ai bulei imobiliare din România
Un editorial de Lucian Isar, publicat pe adevarulfinanciar.ro » Citeste


Analiza
Tiganas_Serban.jpg
Ce să așteptăm de la urbanismul din România?
O analiză realizată de către Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, cu ocazia Conferinței Naționale Urban Concept 2016, de la Predeal

Dezvoltarea localităților și a teritoriului poate fi văzută ca având etape sau cicluri care corespund unor pusee economice și de guvernare și unor contexte geopolitice mai ample. E important să evaluăm la fiecare moment oportun starea și direcția pe care o are dezvoltarea, practicile și tendințele. Am convingerea că toți cei implicați în gestiunea urbană, de la autoritățile de reglementare, practicienii din zona planificării strategice, cei din administrațiile locale și cei care realizează proiecte știu că dezvoltarea urbană poate fi calificată în România mai degrabă ca în general eșuată și nesatisfăcătoare decât reușită. » Citeste
reabilitare

Compania Saptamanii
mangalagiu_iulian.jpg
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă”
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi”, afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. » Citeste


Interviu
sova_dan1.jpg
Dan Şova: "Trei mari constructori sunt interesaţi de Autostrada Transilvania"
Compania care va concesiona Autostrada Comarnic - Braşov va fi selectată în luna septembrie, iar lucrările ar trebui să demareze în luna octombrie a acestui an, a declarat Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, într-un interviu acordat Agerpres. » Citeste

Eveniment
urbanconcept_2016_1.JPG
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter